|

Søg

Søg
Close this search box.

|

BLIV MEDLEM AF DBFU

Som brugtbilsforhandler er det særlig vigtigt, at dine kunder har tillid til dig. Ved at blive medlem af Dansk Bilforhandler Union får din forretning et kvalitetsstempel, som vil give nye kunder en øget tryghed, når de handler hos dig.

Ansvarlige brugtvognsforhandlere

Vores forening bygger på en række grundprincipper og retningslinjer, som vores medlemmer følger. DBFUs medlemmer er kendetegnet ved at være ansvarlige brugtvognsforhandlere, hvilket er forbrugerens sikkerhed for en troværdig handel.

Ved at blive medlem af DBFU bliver du også automatisk medlem af BrugtBilGarantiFonden. Det betyder en ekstra blåstempling af din virksomhed, som giver øget tillid hos forbrugerne.

Når du er medlem af BrugtBilGarantiFonden, får dine kunder en ekstra forsikring mod skjult restgæld og manipulerede kilometertællere, når de køber en brugt bil hos dig.

Således viser du forbrugerne, at du driver en etisk ansvarlig forretning, og at du tager dine forpligtelser som brugtvognsforhandler alvorligt. Med denne ekstra sikkerhed skaber du øget tryghed hos de kunder, der vælger at handle hos dig. Det har betydning for deres valg af forhandler i sidste ende.

medlemskab af BrugtBilGarantiFonden

Retningslinjer

DBFUs medlemmer er underlagt en række fælles salgsbetingelser, der skaber bedre vilkår for forbrugerne og øger troværdigheden til brugtvognsforhandlere. Det er et krav, at du driver din virksomhed i henhold til god forretningsskik.

Desuden er det ubetinget et krav for vores medlemmer, at de følger den gældende lovgivning, herunder købelovens bestemmelser om 24 mdrs. reklamationsret.