|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Fordele ved at købe en brugt bil

Del DENNE SIDE

Hvis du gerne vil købe en bil, er det værd at overveje at købe en brugt bil. Der er nemlig mange fordele forbundet med at købe en brugt bil frem for en ny. Det er for det meste en stor investering at købe en bil, og der er derfor god grund til at tænke sig om, inden man foretager købet.

Spar penge

Biler mister ret hurtigt værdi, og på bare få år vil en ny bil være faldet meget i værdi. Det betyder, at du kan få meget bil for pengene, hvis du køber en brugt.
Hvis du forestiller dig, at du kun vil beholde din bil i en kortere årrække, er der derfor også flest penge at sparre ved at købe en brugt bil. Hvis du køber en ny bil og sælger den et par år efter, vil du højst sandsynligt have tabt mange penge, og det er en af fordelene ved at købe en brugt bil. Her vil prisnedslaget ikke være så markant som ved købet af en ny bil.
Det er især en god forretning at købe en brugt bil i en højere prisklasse, da bilen mister værdi procentvis. Og så er det selvfølgelig et stort plus, at du kan få en flot og velkørende bil til en fornuftig pris. En bil som du måske ikke ville have råd til fra ny.

Stort udvalg

Der er i dag mange, som kan se fordelene ved at købe en brugt bil i stedet for en ny. Det har derfor påvirket markedet og gjort udvalget af brugte biler større. Du kan få brugte biler i alle prisklasser og med det nyeste og bedste udstyr, eller en helt skrabet bil i de lave prisklasser. Du har derfor næsten det samme udvalg af biler, som når du køber en ny bil.
Du kan sagtens få følelsen af at få en ny bil, selvom du køber en brugt. Der findes et stort udvalg af brugte biler, som kun er nogle få år gamle, og de kan derfor sagtens give følelsen af at få en ny bil. Når du køber en brugt bil hos en god og professionel brugtbilsforhandler, vil bilen blive gjort flot i stand, så den ser ud som ny.

Gør et sikkert køb gennem DBFU

Hvis du gerne vil være sikker på at købe en brugt bil hos en brugtvognssforhandler, som er troværdig og professionel, så er DBFU det rigtige sted at kontakte. DBFU er en forening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som giver dig en større sikkerhed for at gøre et godt og trygt køb hos en brugtbilsforhandler. Vores medlemmer er brugtbilsforhandlere i hele Danmark, som har kunnet imødekomme vores høje krav til både etiske retningslinjer og salgsbetingelser. Vores mål er at skabe en troværdig branche for brugtbilsforhandlere, hvor du som køber kan føle dig tryg.

Hvis du gerne vil købe en brugt bil, er det derfor en god idé at kontakte et af vores medlemmer. Her er du sikker på at få en ordentlig og professionel behandling og en aftale under rimelige vilkår.
Kontakt os
Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller du ønsker mere viden. Vi sidder klar til at snakke med dig og hjælpe dig til at gøre processen for dit brugtbilskøb til en god oplevelse. Du kan ringe til os på telefon 77 77 40 00 eller sende os en mail på info@dbfu.dk. Du kan også læse mere på vores hjemmeside på www.dbfu.dk, hvor du også finder vores kontaktoplysninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.