|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Brugtvogns-forhandler

Hvis du er på udkig efter en brugt bil, så er det en god idé at vælge en pålidelig brugtvognsforhandler. Det kan af og til være svært at skelne mellem en dygtig brugtvognsforhandler og en mindre professionel. Se derfor efter om forhandleren er medlem af DBFU.

Vores forening ønsker at øge troværdigheden til brugtvognsforhandlere i Danmark. Af den grund stiller vi store krav til vores medlemmer, som udelukkende består af troværdige og professionelle brugtbilsforhandlere, som vi kan stå inde for. Det er din sikkerhed for en god handel.

Få rådgivning til dit køb

En dygtig brugtbilsforhandler har ofte en lang række biler til salg. Forhandleren har således ofte erfaring inden for de fleste bilmodeller og bilmærker. Det kan du udnytte i forbindelse med dit køb. Brugtbilsforhandlerens erfaring og viden kan nemlig bidrage til, at du køber en bil, som passer til dit behov. Sørg derfor for at finde en troværdig og professionel forhandler, som kan hjælpe dig med at købe den rigtige bil.

Gode råd når du skal vælge en brugtvognsforhandler

Vi anbefaler, at du vælger en lokal brugtvognsforhandler med alle papirer på køretøjet.

Når du skal købe en brugt bil, er det altid en god idé at vælge en brugtvognsforhandler tæt på dig. Således kan du altid kigge forbi, hvis du har spørgsmål efter dit køb.

Sørg altid for at kigge grundigt på registreringspapirerne og kontrakten, når du køber en brugt bil. Hvis en forhandlers papirer stemmer overens med det aftalte, så er du sikret en god handel.

Når du køber hos et af DBFUs medlemmer, kan du altid rådføre dig med os efter dit køb. Vi hjælper dig med at få et overblik over dine rettigheder som køber, så købsprocessen bliver mere gennemsigtig og lettere at forstå.

Kig efter DBFUs logo

DBFUs logo er din garanti for en tryg handel. Hvis du vil være sikker på, at du køber af en troværdig og professionel brugtbilsforhandler, så sørg for at kigge efter DBFUs logo hos din forhandler.

Vores medlemmer er underlagt en række salgsbetingelser og etiske retningslinjer, hvilke er din sikkerhed for en god handel. Samtidig er DBFUs medlemmer en del af BrugtBilGarantiFonden, som sikrer dig mod at tabe penge. Fonden dækker forhandlerens økonomiske forpligtelser over for dig, hvis brugtbilsforhandleren, mod forventning, ikke selv kan opfylde dem.

Kontakt et medlem af DBFU

DBFU kan hjælpe dig med at finde en troværdig brugtvognsforhandler. Vi har medlemmer i hele Danmark, og vi kan således finde en forhandler, som er tæt på dig. Vores medlemmer har et bredt udvalg af brugte biler i god kvalitet.

Se vores medlemmers kontaktoplysninger og adresse, eller kontakt os for at få vores vejledning til en god brugtbilsforhandler.