|

Søg

Søg
Close this search box.

|

ERHVERVSLEASING

Tænker du på at lease en bil i jeres virksomhed? Så bør du først overveje, om erhvervsleasing er den rette løsning for jer. En leasingaftale kan være fordelagtig for dit firma, men der er også ulemper ved at lease, som i sidste ende kan blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, du tager stilling til jeres behov og økonomi, før du leaser.

DERFOR KAN ERHVERVSLEASING VÆRE SMART

En leasingaftale kan være en god idé, hvis i for eksempel har akut brug for en bil eller hvis I er i tvivl om, hvorvidt jeres firma har behov for en ekstra bil eller ej. Her er fordelene ved erhvervsleasing:

Det skal du være opmærksom på

Før du leaser en brugt bil i din virksomhed, så sørg for at kigge grundigt på bilens stand og dine forpligtelser som lejer. Eftersom det er en brugt bil, er bilen ikke automatisk dækket af sin fabriksgaranti. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig gode lejevilkår, så du ikke selv skal finansiere eventuelle reparationer i fremtiden. Leasingkontrakter varierer fra forhandler til forhandler. Det er således vigtigt, at du sørger for at finde en troværdig og professionel forhandler, som tilbyder dig de mest rimelige vilkår.

FIND DIN FORHANDLER HOS DBFU

DBFUs medlemmer består af en lang række troværdige og professionelle brugtvognsforhandlere, der alle følger et sæt moralske og etiske retningslinjer. Det vil sige, at når du handler ved et af vores medlemmer, så er du garanteret trygge vilkår.

Du kan kontakte DBFU, hvis du vil i kontakt med en dygtig forhandler i dit nærområde. Vi kan også hjælpe dig med, at rådgive dig i forbindelse med din leasingaftale, hvis du har spørgsmål til din kontrakt.