|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Medlemsvilkår

Du får mange fordele ved at blive medlem af DBFU.

Her kan du en liste over de vilkår, som gælder for medlemmer af DBFU samt se vores kontingent.

DBFUs medlemmer modtager vores fælles medlemsblad Autobranchen. Bladet udkommer 10 gange om året.DBFUs medlemmer er automatisk med i DBFUs BrugtBilGarantiFond. Som medlem får du således mulighed for at tilbyde dine kunder brugtvognsbranchens bedste tryghedsgaranti.
Fonden sikrer kunden mod overraskelser i forhold til restgæld og kilometergaranti. Det giver dig en stor fordel som forhandler, da de fleste forbrugere sætter stor pris på økonomisk tryghed, når de køber en brugt bil.

DBFUs medlemmer har ret til at benytte foreningslogo på sin hjemmeside, i annoncer og i andre relevante sammenhænge.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til de love og regler, som er gældende for bilforhandlere i Danmark. Et medlemskab inkluderer ikke gratis retshjælp, medmindre sagen er af principiel karakter. Men du har alligevel mulighed for at kontakte os og få vores syn på din sag. Hvis du støder på et uberettiget krav fra en forbruger eller en anden juridisk problemstilling, tilbyder DBFU at tale med forbrugeren, FDM, Ankenævn for biler eller øvrige involverede uden, at det koster dig noget.

 

DBFU har samarbejdsaftaler og rabatordninger med en række leverandører såsom Santander Bilfinans, Codan, CarGarantie, Auto IT, Au2Parts, Shell, Statoil, Q8, Clever, OK og Topcall m.fl.

 

Som medlem af DBFU er gennem dit kontingent også automatisk medlem af SMVdanmark og får adgang til den rådgivning og de fordele SMVdanmark tilbyder. DBFU er repræsenteret i SMVdanmarks bestyrelse og diverse udvalg med relevans for vores medlemmer. Kontakt DBFU på tlf. 77774000 for yderligere information.

DBFU inviterer ofte til møder, kurser og konferencer i forhold til vores medlemmers behov. Her kan du få mulighed for at drøfte dine problemstillinger og udfordringer med kolleger og andre samarbejdspartnere i branchen.

Vi sender jævnligt nyhedsbreve, som informerer om de seneste ændringer i markedet, de juridiske forpligtelser og andre forhold, som har betydning for brugtvognsforhandlere i Danmark.

 

DBFU sidder i diverse kontaktudvalg, niveaulisteudvalg og i Motorankenævnet under SKAT. Af den grund er vi altid opdateret med de seneste skatteregler, hvilke vi kan informere og vejlede dig om.

DBFU har en lang række af autoriserede dokumenter og materiale til brochurer, som du kan benytte. For eksempel slutsedler, lejekontrakter, garanticertifikater, køresedler og mange flere.

DBFU har som forening en stor stemme i beslutningsprocessen om lovgivningen i Danmark. DBFU bringer således vores medlemmers interesser og synspunkter videre til de forskellige udvalg og nævn samt Folketinget.

 

DBFUs hjemmeside dbfu.dk er offentlighedens mulighed for at læse og få mere information om DBFU herunder foreningens medlemmer. På vores hjemmeside fortæller vi også, hvorfor kunder bør købe en bil hos et af vores medlemmer.

 

Vores telefon 77 77 40 00 er åben alle hverdage fra kl. 8:00 – 17:00, ellers kan du kontakte os på vores mail info@dbfu.dk.

 

I næsten alle tilfælde vil de økonomiske fordele ved vores indkøbsaftaler opveje det årlige kontingent.