|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Vision, mission og værdier

Vision

DBFUs vision er at øge forbrugernes tillid til brugtvognsforhandlere samt skabe bedre vilkår for køb og salg af brugte biler i Danmark.

Mission

Vi sørger for at være behjælpelig for både forbruger og forhandler. DBFU vejleder og informerer forbrugere og forhandlere om de gældende regler for at købe og sælge biler i Danmark, hvilket afstemmer deres forventninger til hinanden.

Vi stiller desuden en sikkerhed for forbrugerne, så de kan have tillid til brugtvognsforhandlere i Danmark, som er medlem af DBFU.

Vi er aktive i den politiske debat for at skabe bedre vilkår for danske brugtvognsforhandlere.

Værdier

DBFU har tre grundlæggende værdier, hvilke er byggestenene i vores forening.

1. Troværdig

Vi vægter troværdighed højt. Vores medlemmer følger vores etiske og moralske holdninger, hvilket skaber tryghed for forbrugerne. Et medlemskab af DBFU er således forbrugernes garanti for en troværdig handel.

2. Nærværende

Vi er en mindre forening, som sætter stor pris på gode relationer. Vi lytter, hjælper og er til stede for hver enkelt medlem, når der er brug for det, ligesom en forbruger altid er velkommen til at kontakte foreningen for gode råd og vejledning.

3. Kompetent

Vi er opdateret med de seneste love og krav for køb og salg af brugte biler i Danmark. DBFU stræber efter at være en kompetent rådgiver, som kan vejlede både forbrugere og forhandlere og skabe en god oplevelse for begge parter.