|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Omregistrering af din bil

Har du købt brugt bil, som skal omregistreres, så behøver det ikke længere være en tidskrævende og besværlig opgave. Hos DBFU anbefaler vi nemlig,, at du selv foretager omregistreringen. Du kan klare det hele online hjemmefra – og du sparer således turen til SKATs nummerpladeekspedition.

I dag er det let at omregistrere sin bil

Hvis du skal omregistrere din bil, er det i dag blevet meget nemmere end tidligere. Det er nemlig muligt selv at lave en omregistrering af sin bil, så man nemt og hurtigt kan komme videre i sit program. Du behøver ikke længere som bilkøber at skulle køre til den nærmeste nummerpladeekspedition for at få en omregistrering af din bil. Du kan som bilejer i stedet nøjes med selv at bestille en erstatningsplade og en registreringsattest på SKATs hjemmeside. Det er hurtigt og nemt, og det sparer dig for en del tid. Flere og flere bilejer vælger denne løsning, og antallet af SKATs nummerpladeekspeditioner er derfor faldet markant. Hvis du har købt en brugt bil, som er under fire år gammel, kan du foretage en omregistrering af bilen uden også at få foretaget et syn. Det kan du også, hvis det er mindre end to år siden, at bilen har fået det sidste periodiske syn.

Kontakt DBFU

BFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i hele landet. Vores mission er at gøre forbrugernes tillid til markedet for brugte biler større, så man som brugtbilskøber kan føle sig tryg og rolig, når man investerer i en brugt bil. Vores medlemmer er alle nogle af de mest troværdige brugtvognsforhandlere i landet. Det er de, da vi stiller høje krav for at blive optaget som medlem i DBFU. Som medlem hos os skal man følge nogle særlige etiske regler og betingelser for salg, som skal øge din sikkerhed som forbruger. Vi har en stor viden om brugte biler – og vi kan derfor hjælpe dig med din omregistrering eller lignende i forbindelse med dit bilkøb. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have mere viden om brugte biler. Vores erfarne og kompetente medarbejdere sidder klar til at snakke med dig og vejlede dig i forhold til købet af en brugt bil. Du kan læse mere om DBFU på vores hjemmeside www.dbfu.dk – og du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at gøre dit køb af en brugt bil til en god oplevelse.