|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Gode råd til leasing

Hvad skal jeg se efter, når jeg leaser en brugt bil?

Leasing kan i mange tilfælde være en god idé. Du skal dog både som privatperson, og erhvervsdrivende, forholde dig til, om det kan betale sig for dig at lease. Det er især vigtigt, at du er opmærksom, når du leaser en brugt bil, da du kan risikere flere ekstraomkostninger i det lange løb. Læs mere her om fordelene og ulemperne ved billeasing. Og hvad du skal kigge efter, når du lejer en brugt bil.

Fordele ved at lease

Ulemper ved at lease

Det skal du kigge efter, når du leaser en brugt bil

En brugt leasingbil har i de fleste tilfælde kørt i et par år. Af den grund kan bilen lettere få skader, og således er det vigtigt, at du sørger for ikke at være forpligtet til at dække skader og reparationer. Du skal derfor sørge for at læse din leasingaftale grundigt, før du skriver under på aftalen. Når du leaser en brugt bil, så husk også at vurder leasingbilens stand inden du lejer den, så du slipper for at aflevere den tilbage foreløbig.

DBFU hjælper med din kontrakt og forhandler

Du har mulighed for at kontakte DBFU, hvis du mangler hjælp til at finde en pålidelig forhandler. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for et ekspertblik på din leasingkontrakt. Det er en god ide, at være på den sikre side, inden du accepterer din aftale. Kig efter DBFUs logo, når du besøger en brugtvognsforhandler, da vores medlemmer er pålagt et sæt retningslinjer, som sikrer dig gode og trygge vilkår som forbruger.