|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Brugtbilspriser

Her kan du læse mere om hvor og hvordan, du får de bedste brugtbilspriser. En brugt bil er ofte et godt køb. I Danmark elsker vi brugte biler så meget, at ni ud af 11 biler på de danske veje er købt brugt.

Undersøg markedet

Hvis du endnu ikke har fundet en bilmodel, som du gerne vil købe, så er det en god idé først at danne dig et overblik over markedet for brugte biler. Brug en time eller to på at researche og undersøge dine muligheder. Her er internettet især en god måde at bevare overblikket over de danske brugtbilspriser. Men det kan også betale sig at besøge dine lokale brugtvognsforhandlere for at se deres biludvalg. Kig efter DBFU logoet, når du besøger en forhandler, da det er din garanti for en troværdig brugtbilsforhandler.

Vurdér prisen

Brugtbilspriser varierer ofte. Fra forhandler til forhandler og fra bil til bil. Når du har fundet en bilmodel, som opfylder dine behov, bør du sammenligne prisen med de generelle brugtbilspriser for samme model. Internettet er igen en god måde at få et overblik over de gældende priser på markedet for brugte biler i Danmark.

Hvis du ønsker at sælge din gamle bil, når du køber en brugt bil, kan du også bruge en hjemmeside til at vurdere din bils værdi. Men pas på. Det er ikke alle hjemmesider, som tilbyder at vurdere din bil gratis. Brug i stedet www.bilpriser.dk, som tilbyder en gratis vurdering. Eller kig forbi en brugtvognsforhandler, som er medlem af DBFU, hvis du vil have en pålidelig vurdering af din bil.

Besøg en forhandler

Vil du gerne se få din bil vurderet eller se på et stort udvalg af brugte biler? I så fald kan du besøge en brugtvognsforhandler. Her kan du få en faglig vurdering samt danne dig et overblik over markedets brugtbilspriser. Her bør du opsøge en forhandler, som er medlem af DBFU. Vi stiller høje krav til vores medlemmer, og vores forening består således af troværdige og professionelle brugtbilsforhandlere. Vi har medlemmer i hele Danmark og DBFU kan derfor hjælpe dig med at finde en forhandler tæt på dig.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte DBFU, hvis du har spørgsmål til brugtbilspriser i Danmark. Vi står både til rådighed for forbrugere og sælgere af brugte biler, og vi kan vejlede dig i forbindelse med dit køb samt finde en forhandler i dit nærområde, som du kan besøge.