|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Køb af brugt bil

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en brugt bil?

I mange tilfælde kan det betale sig at købe en brugt bil. Du får ofte en bedre bil for dine penge og din bil taber mindre værdi, da den allerede har kørt sine første kilometer. Her kan du læse om tre fordele ved at købe en brugt bil.

Brugte biler koster mindre

Der er flere økonomiske fordele ved at købe en brugt bil. Nye biler er ofte dyre i Danmark. Hvis du leder efter en bestemt bilmodel, er det derfor en god idé at undersøge om, du kan købe bilen brugt, da du således kan spare penge. Samtidig taber nye biler ofte cirka 20% af deres oprindelige værdi i løbet af det første år. Hvis du køber en brugt bil i stedet, som allerede har kørt sine første kilometer, falder værdien af din bil derfor mindre i løbet af de første år, du kører i den.

Bedre bil

OG ØNSKER DU AT HANDLE TRYGT OG KØBE EN BRUGT BIL TIL EN FORNUFTIG PRIS OG MED BRUGTVOGNSGARANTI?

Hvis du har lagt et budget for dit bilkøb, kan du ofte få en bedre bil for dine penge, hvis du køber den brugt. En god bil har brug for færre reparationer. Og en kvalitetsbil er ofte mere sikker i trafikken. Det kan således være en økonomisk fordel på sigt, at købe en brugt bil, men i høj grad også en beslutning, som kan skabe større sikkerhed i trafikken for dig og din familie.

Skift oftere bil

Du kan lettere udskifte din bil, da den taber mindre værdi i løbet af de første år, du kører i den. Således kan du prøve dig frem og finde den bilmodel og det bilmærke, hvor du føler dig bedst tilpas bag rattet. Når du udskifter din bil jævnligt, kan du også køre i en bedre og bedre bil uden de store ekstra omkostninger.

Find en troværdig forhandler

DBFUs medlemmer består af troværdige og professionelle brugtvognsforhandlere, som kan hjælpe dig med at finde en velkørende brugt bil til en god pris. Vores forening stiller store krav til vores medlemmer, hvilket sikrer dig en god handel, når du handler hos et af DBFUs medlemmer.

Hvis du leder efter en brugtvognsforhandler nær dig, eller hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb, så er du velkommen til at kontakte os.