|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Clever er nu også et elselskab

Del dette opslag

Få al din energi fra samme sted! Sæt strøm til din bil og bolig med Clever Power + et af Clevers andre abonnementer.

Dansk Bilforhandler Union (DBFU) samarbejder med Clever, der har et univers af opladning, som gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er nemlig der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne og på farten.

Clever leverer strømmen til både din bil og bolig

Clevers nye strømprodukt til boligen hedder Clever Power, og det er skabt specielt til dig, der har valgt nem opladning af din bil med et Clever-abonnement. Du får ikke certificeret grøn strøm – Clever har valgt en anden retning, som sikrer mere vedvarende energi til Danmark. Så jo flere der kommer med på rejsen, jo mere vedvarende energi kan Clever Power bane vejen for i fremtiden.

Flere produkter, flere fordele.

Har du både Clever Power og et All-in-One-abonnement med ladeboks hjemme, får du flere fordele: Clever trækker nemlig automatisk ladeboksens strømforbrug fra din elregning, når du bruger Clevers intelligente opladning. Så slipper du for tilbagebetaling. Clever kvitterer endda med en nedsat pris på dit opladningsabonnement. Det kræver blot, at du betaler fuld listepris for dit opladningsabonnement og ikke selv producerer strøm.  Læs mere om Clever Power og se hvilke abonnementer du kan kombinere her: https://clever.dk/power