|

Søg

Søg
Close this search box.

|

Nyt energitillæg fra Clever

Del dette opslag

Clever og Dansk Bilforhandler Union har styrket samarbejdet – og det betyder at du fra 1. januar 2023 kan få Clever Unlimited til din brugte bil, når du køber den hos en forhandler, der er medlem af Dansk Bilforhandler Union.

Nyt pris- og produktunivers i 2023

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og derfor har Clever været nødt til at tilpasse deres priser og produkter.

Clevers har lanceret en ny prismodel, som indeholder to væsentlige ændringer: en ensretning af priser på tværs af alle abonnementer og et variabelt forbrugsbaseret energitillæg.

Priser og produkter bliver ensrettet

Fra d. 1. april 2023 ensrettes Clevers priser, så du som kunde betaler det samme, uanset om du har et abonnement med eller uden boks. Indtil da er priserne, som de er i dag. 

De nye priser for Clever All-in-One, Clever All-in-One Network, Clever Unlimited og Clever Unlimited Network pr. 1. april 2023 er:

799 kr./md. for elbil

449 kr./md. for plugin-hybridbil

Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg

Clevers nuværende faste energitillæg ophører d. 31. december 2022 og erstattes af et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien.

Energitillægget fastsættes ud fra dit månedlige kWh-forbrug og den gennemsnitlige elpris for måneden over 2,25 kr./kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms). Prisen vil derfor ændre sig fra måned til måned.

Er elprisen under 2,25 kr./kWh i gennemsnit i den pågældende måned, betaler du ikke noget energitillæg.

Læs mere og se hvad det betyder for dig, på Clevers hjemmeside: https://clever.dk/energitillaeg/