|

Søg

Søg
Close this search box.

|

OK og Dansk Bilforhandler Union – DBFU vil gøre det nemt at købe brugt elbil.

Del dette opslag

I disse år kører flere og flere elbiler ud på de danske veje, og en stigende del af dem er brugte. Overordnet er markedet for brugte el- og plugin-hybridbiler inde i en spændende udvikling.

Dansk Bilforhandler Union – DBFU og energiselskabet OK har et ønske om, at det skal være nemt at vælge el, når bilen skal udskiftes, og med en ny rammeaftale får kunderne hos DBFU’s forhandlere derfor mulighed for at vælge OK Ladepakke, der er en fleksibel og attraktiv hjemmeladeløsning for mange elbilister.

Konceptet er nemt og overskueligt for den enkelte elbilist, fordi man afregnes for sit faktiske forbrug, mens man samtidig har mulighed for at vælge grøn strøm, som blandt andet kommer fra danske vindmøller, som energikilde.

En fleksibel totalløsning
Med OK Ladepakke får man en komplet løsning, hvor OK står for det hele. Det eneste, man skal gøre, er ganske enkelt at sætte stikket i og oplade sin bil.

”Hos OK forventer vi vækst i brugtbilsmarkedet for elektriske biler i 2023, og for os er det vigtigt at servicere alle kunder, som ønsker at køre på el. Vores koncept passer godt til de fleste, hvad enten man kører kort eller langt. Desuden sikrer vi, at man med OK Ladepakke kommer både billigt og trygt i gang, og det er vigtigt – særligt for nye elbilister,” siger Martin Kock Kjeldgaard, Partner Manager hos OK.

Da aftalen afregnes ud fra bilisternes faktiske elforbrug, er der desuden gode muligheder for at planlægge sin opladning og spare penge. Med OK-appen kan man nemlig styre sin ladeboks fra sofaen og sætte næste opladning i gang, når elprisen er lav.

Brugtbilsmarkedet og den grønne omstilling
Dansk Bilforhandler Union er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler. Samtidig ønsker foreningen at gøre det nemt for brugtbilskunder at skifte til en grøn løsning.

”Brugtbilsmarkedet er vigtigt i forhold til den grønne omstilling, og vi vil gerne give kunderne de bedste forudsætninger for at vælge en elbil. Vi ønsker at vores medlemmer kan tilbyde totalløsninger, som indeholder både bil, forsikring og ladestander. OK har i den sammenhæng leveret en god og fleksibel løsning, som er tilpasset vores setup, og det er et godt tilbud, som vi glæder os til at vores medlemmer kan tilbyde deres kunder,” Siger Jørgen Bomberg, der er direktør i Dansk Bilforhandler Union.

OK Ladepakke er tilgængeligt hos alle Dansk Bilforhandler Unions forhandlere fra den 25. januar 2023.